Cashout opcija

user avatar

Na Superbet kladionici Cashout opcija je dostupna za pojedinačne i višestruke opklade, različite sportove i opcije klađenja, bilo pre meča, uživo ili kombinovane.

 

Korišćenjem Cashout opcije, igrač ima mogućnost da osigura dobitak ili smanji potencijalni gubitak na opkladama koje su još uvek aktivne.

Ukoliko je opcija ranog zatvaranja opklade (Cashout) dostupna za postavljeni tiket, igraču će biti prikazana cashout vrednost za isplatu, a igrač klikom na dugme za cashout može da zatražiti isplatu prikazane vrednosti.

Ako se igrač odluči za opciju ranog zatvaranja opklade (Cashout) i klikne na dugme za prihvatanje prikazane vrednosti, a zatim potvrdi zahtev ponovnim klikom, prikazana vrednost će biti isplaćena na igračev nalog, a tiket će biti zatvoren.

Prikazana vrednost za isplatu novca može varirati i zavisi od trenutnog stanja meča i tiketa, kao i sledećih faktora:

 • Visine uloga: Veći ulog može dovesti do veće prikazane vrednosti za isplatu novca.
 • Vremena uplate: Ako je tiket postavljen na duži period, prikazana vrednost za isplatu novca može se povećati.
 • Ukupne kvote: Veća početna kvota tiketa može povećati prikazanu vrednost.
 • Broja događaja koji su u toku i njihovih kvota: Ako su događaji na tiketu još uvek u toku, prikazana vrednost za isplatu novca može se promeniti u skladu sa trenutnim koeficijentima tih događaja.

 

Cashout opcije

Kada koristiš opciju ranog zatvaranja opklade (Cashout), imaš na raspolaganju tri opcije isplate koje možeš odabrati. Evo šta svaka od njih znači:

 1. Samo tačno: Ova opcija ti omogućava da zatvoriš svoju opkladu isključivo ako se prikazana vrednost ne promeni u međuvremenu. Ako se prikazana vrednost promeni, isplata neće biti izvršena.
 2. Prihvati sve: Ova opcija ti omogućava da zatvoriš svoju opkladu čak i ako se prikazana vrednost promeni u međuvremenu. Odabirom ove opcije prihvataš sve promene u vrednosti isplate.
 3. Mala promena: Ova opcija ti omogućava da zatvoriš svoju opkladu samo ako se prikazana vrednost ne promeni za više od 10% od prvobitne vrednosti. Ako se prikazana vrednost promeni za više od 10%, isplata neće biti izvršena.

 

Kada koristimo opciju Cashout?

Opcija Cashout se najčešće koristi u jednoj od sledećih situacija:

 1. Opklada je blizu dobitka i igrač želi da je zatvori pre nego što se događaji završe kako bi ostvario brz i siguran profit ili da iskoristi dobitak za postavljanje drugog tiketa.
 2. Opklada ne ide kako se očekivalo i igrač želi da je zatvori kako bi ograničio gubitke.
 3. Igrač se predomislio u vezi već postavljenog tiketa i želi da zatvori opkladu.

 

VAŽNO!!!

Cashout iznos ne može da premaši maksimalan dobitak Superbet tiketa!

Cashout iznos tiketa uplaćenih s Free bet bonusom biće umanjen za iznos bonusa.

Tiketi uplaćeni korišćenjem ostalih vrsta sportskih bonusa nemaju opciju Cashout.

 

Cashout nije dostupan

Cashout nudi mogućnost ranijeg zatvaranja opklade koja je u toku, pre nego što se odluči ishod.

Možemo se naći u situaciji da opcija ranog zatvaranja opklade (Cashout) bude nedostupna, čak i ako je opcija Cashout prvobitno bila dostupna.

Opcija ranog zatvaranja opklade (Cashout) može biti nedostupna u sledećim situacijama:

 • drastična promena kvota
 • klađenje/utakmica suspendovana
 • opcija klađenja više nije dostupna
 • meč više nije dostupan u ponudi klađenja
 • meč je prekinut iz različitih razloga (VAR, čelendž, nepovoljni vremenski uslovi, itd.)
 • fiksne faze ili opasan napad, itd.
 • događaj je već potvrđen kao nepobednički
 • opklada nije dostupna za rano zatvaranje opklade (Cashout)

Superbet ne garantuje da će opcija ranog zatvaranja opklade (Cashout) biti dostupna za određene opcije klađenja ili za sve klijente. Superbet ne priznaje niti preuzima nikakvu odgovornost ako opcija Cashout nije dostupna.

Prikazana vrednost u trenutku odabira opcije ranog zatvaranja opklade (Cashout) može biti promenjena, a igrač treba da bude svestan da prikazana vrednost za koju koristi opciju Cashout može da se razlikuje od stvarne trenutne vrednosti.

Ako se igrač opredelio za opciju ranog zatvaranja opklade (Cashout), ona će biti odmah izmirena i svi naredni događaji vezani sa opkladom neće se uzeti u obzir.

Da li ti je pomogao ovaj članak?

6 od 10 smatra da je ovo od pomoći

Komentari

Komentara: 0

Molimo prijavi se da biste komentarisali.