Vrste klađenja

user avatar

VRSTE KLAĐENJA

Pre-match, klađenje uživo, virtuelne igre, klađenje na brojeve, klađenje na simuliranu realnost i klađenje na događaje fantazi lige

PRIREĐIVAČ u svojoj PONUDI uključuje sledeće vrste klađenja:

 1. Pre-match: su događaji koje UČESNIK bira da pogodi pre početka samih događaja.
  Primer:
  PONUDA ZA KLAĐENJE uključuje fudbalske mečeve u Super ligi Srbije Učesnik odlučuje da se kladi nekoliko dana pre početka prvog meča, na pobedu nekoliko ekipa koje će igrati te utakmice tokom vikenda.

 2. Klađenje uživo: su događaji na koje se UČESNIK KLADI tokom sportskog događaja, ali moramo napomenuti da na jednom tiketu, može biti samo jedna vrsta opklade, koja se odnosi na isti događaj.
  Primer:
  PONUDA KLAĐENJA se odnosi na teniski meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, u kojem Novak Đoković osvaja 1. set, a u 2. setu Rafael Nadal vodi 2:1 u gemovima. U ovom meču, UČESNIK bira da se kladi na pobedu Novaka Đokovića.

 3. Virtuelne igre: su kompjuterski generisani događaji, koji uključuju sportske događaje, opklade na brojeve ili trke, koji predstavljaju niz nasumično izvučenih rezultata, generisanih pomoću Generatora Slučajnih Brojeva (RNG = random number generator).
  Primer:
  Ponuda virtuelnih opklada uključuje virtuelnu trku između 6 pasa. Učesnik bira da se kladi na psa broj 4, koji će završiti trku na 1. ili 2. mestu.

 4. Klađenje na brojeve (Međunarodne Lutrije): je opklada, gde se na međunarodnim lutrijama izvlače brojevi, a UČESNIK igra tiket oslanjajući se na rezultate ovih izvlačenja.
  Primer:
  U ponudi Slovakia Keno klađenje na brojeve, UČESNIK bira 5 brojeva i kladi se da će najmanje 3 od 5 odabranih brojeva biti izvučeni.

 5. Klađenje na simuliranu realnost: je opklada koja je generisana i stavljena na raspolaganje PRIREĐIVAČU od provajdera kao treće strane, koristeći stare statističke podatke iz realnih takmičenja.
  Takmičenja i događaji mogu biti predstavljeni u ponudi pre meča i/ili klađenja uživo, sa istim karakteristikama (kalendar igre, format igre, opcije klađenja, pravila obrade, pravila specifična za takmičenje, itd.) sa stvarnim događajima i takmičenjima, koje simuliraju i koja se mogu naći u ovom PRAVILNIKU.
  Obrada opklada se zasniva na rezultatima dobijenih od provajdera događaja i kvota za simulirana takmičenja. PRIREĐIVAČ ne može uticati niti menjati ove rezultate, koji su generisani na nivou provajdera, pomoću mehanizma RNG (Generator Slučajnih Brojeva).
  PRIREĐIVAČ zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati kombinaciju opklada na istom TIKETU na događaje simulirane realnosti sa opkladama na druge događaja, koje su predstavljene u PONUDI.

 6. Klađenje na događaje Fantazi Lige (klađenje na bodove, koji su dodeljeni igračima)
  PRIREĐIVAČ može takođe uključiti u ponudu klađenje na događaje Fantazi Lige, koji su povezani sa pravim zvaničnim takmičenjima.
  Rezultati ovih događaja utvrđuju se prema Pravilniku takmičenja čiji su deo i zasnivaju se na dobro definisanom sistemu bodovanja.
  Procedura dodele poena ne zavisi od PRIREĐIVAČA, već se zasniva na stvarnom nastupu i ulozi igrača tokom te igre.
  PRIREĐIVAČ može da ponudi, i nije ograničen, opklade na ukupan broj poena, duele na broj poena, razlike u poenima, hendikepe, itd.
  Obračun rezultata se vrši samo na osnovu rezultata igara i hijerarhije uspostavljene od strane zvaničnog sajta.
  Opklade su važeće samo ako su igrači nosioci ekipa (oni su deo prvih 11), u suprotnom te opklade se obrađuju sa KVOTOM 1, osim ako PRIREĐIVAČ ne odredi drugačije.
  PRIREĐIVAČ ima pravo da prihvati ili ne prihvati kombinaciju opklada na istom TIKETU na događaje Fantazi Lige sa opkladama na druge događaje predstavljene u PONUDI.

 

U slučaju odloženih, otkazanih, suspendovanih ili prekinutih mečeva, važe sledeća pravila:

 1. Za opklade koje se odnose na jednu utakmicu, primenjuju se opšta pravila obrade i KVOTA 1, koji su navedeni u PRAVILNICIMA.

 2. Za opklade koje su predmet više utakmica, primenjuju se opšta pravila obrade i KVOTA 1, koji su navedeni u PRAVILNICIMA. Međutim, period od 48 sati može biti produžen (ukoliko je to neophodno), do kraja poslednje utakmice (po hronološkom redosledu), prema početnom rasporedu PONUDE KLAĐENJA.
  Primer: Ako se opklada odnosi na 2 meča, na jedan meč  zakazan za četvrtak i na drugi zakazan za nedelju, opklada ostaje važeća u slučaju odlaganja meča, koji je zakazan za četvrtak za više od 48 sati, ako počne da se igra pre kraja meča koji je zakazan za nedelju.

Da li ti je pomogao ovaj članak?

0 od 0 smatra da je ovo od pomoći

Povezani članci

Kako da napravim online opkladu?

Na Superbetu možeš se kladiti na mnogobrojne sportove i desetine tipova opklada, od krajnjih rezultata, golova ili kartona, do pobednika svog omilj...

Da li se mogu kombinovati događaji uživo sa pre match opkladama na istom tiketu?

Da! Događaji pre utakmice (događaji koji nisu još počeli) i mečevi u toku (događaji koji se trenutno dešavaju) mogu biti kombinovani na istom tiket...

Koji je minimalni ulog na opkladi?

Minimalni ulog koji se prihvata na Superbet pojedinačnom tiketu je 10 RSD za pre match i uživo opklade.   Podsetnik: Superbet zadržava pravo da pos...

Vrste klađenja

VRSTE KLAĐENJA Pre-match, klađenje uživo, virtuelne igre, klađenje na brojeve, klađenje na simuliranu realnost i klađenje na događaje fantazi lige ...

Vrste tiketa

VRSTE TIKETA Singl, Obični, Sistemski Tikete koje PRIREĐIVAČ nudi su: Singl, Obični i Sistemski (sa ili bez fiksa): Singl - predstavlja odabir i t...

Super ponuda

SUPER PONUDA Super Kvota, Duel, Ekstra opklade, Ekstra bonus, Super Šansa PRIREĐIVAČ u svojoj PONUDI uključuje sledeće vrste klađenja:  Super Kvo...

Cashout

Cashout   Cashout predviđa mogućnost zatvaranja opklade koja je u toku, ali čiji rezultat još nije poznat, u zavisnosti od njegove vrednosti u tre...

Vodič za opcije klađenja

VODIČ ZA OPCIJE KLAĐENJA   Dupla Šansa: odnosi se na PREDVIĐANJE rezultata jednog događaja ili na rezultat određenog perioda tog događaja (prvo po...

Opšta pravila obrade i KVOTA 1

OPŠTA PRAVILA OBRADE I KVOTA 1   Vreme početka događaja se preuzima sa zvaničnih vebstajova takmičenja i od trećih strana koje su specijalizovane ...

Posebna pravila obrade za fudbal i KVOTA 1

Fudbal Ako se događaj odigra u dva meča, rezultat sledećih opklada: ‘Ko ide dalje?‘, ‘Kako će meč biti odlučen’, ‘Koja ekipa će pobediti u finalu?...


Komentari

Komentara: 0

Molimo prijavi se da biste komentarisali.