Supersocial - funkcije

user avatar

Saznaj više o najnovijim funkcijama svog naloga na Supersocialu.

Uživaj u praćenju sportskih događaja sa svojim prijateljima na Supersocialu!

 

sunglasses Želimo da uživaš u Superbet iskustvu klađenja sa svojim prijateljima.

Ako ti je Superbet još uvek nešto novo i ne znaš koje prednosti ti može doneti prisutstvo na platformi Supersocial, pozivamo te da pročitaš sve o tome kako da aktiviraš nalog i nastaviš da uživaš u super iskustvima.

 

:iphone:Pristupi Supersocial platformi - iz glavnog menija aplikacije, pristupi Supersocialu. Dole možeš da vidiš glavnu stranicu Supersociala na kojoj vidiš tikete koje su postavili tvoji prijatelji i ti, odmah od trenutka kada su odigrani i eventualno podeljeni.

supersocial.jpg

handIzmeni društveni profil - ako želiš da dodaš/promeniš sliku profila, promeniš ime koje imaš u Supersocialu ili dodaš kratak opis profila, potrebno je da pristupiš delu za uređivanje društvenog profila.

Imaš dva načina da stigneš tamo:

  pritisni tri tačke u gornjem desnom uglu stranice -> Uredi društveni profil ili

profil_uredi.jpg

 ✓  iz glavnog menija aplikacije, pristupi "Meni -> Nalog -> UREDI DRUŠTVENI PROFIL" 

profil.jpg

envelope_with_arrow Podesi obaveštenja - iz odeljka Uredi društveni profil pristupi odeljku Postavi društvene objave. Odavde možeš da izabereš koji tip društvenih obaveštenja ćeš primati.

profil_prijatelji.jpg

envelope_with_arrow Obaveštenja - da bi ti se prikazala istorija obaveštenja, klikni na sliku profila, koja se nalazi u gornjem desnom uglu stranice.

Pored obaveštenja, ovde možeš da:

  vidiš svoje pratioce i igrače koje pratiš

  vidiš istoriju tiketa koje si objavio/la na Supersocialu

  izmeniš svoj društveni profil (ime, sliku profila, opis profila)

 

white check mark emoji Kako da pozovem prijatelja da me prati - pritisni tri tačke u gornjem desnom uglu, pa dole na dnu ekrana Podeli profil i izaberi kanal preko kojeg želiš da pozoveš nekoga da te prati.

profil_podeli.jpg

mag emoji Kako pronaći prijatelja?

Izaberi opciju Pronađi igrače, a zatim unesi deo imena prijatelja ili celo ime.

supersocial_trazi_igrace.jpg

 

supersocial_pretrazivanje.jpg

 

memo emoji Predloži prijatelja - Takođe u odeljku Supersocial predlažemo igrače koje možeš da zapratiš.

speech balloon emoji Komentari tiketa - Za ostavljanje komentara na svoj ili tiket od prijatelja, pritisni dugme VIDI SVE KOMENTARE na dnu tiketa. Možeš da pišeš direktno ili koristi emotikone za izražavanje svog mišljenja o tom tiketu.

ss_tiket_komentari.jpg

heavy plus sign emoji Dodaj na tiket - Ako klikneš na tiket za klađenje da bi se videli detalji tiketa, primetićeš da imaš opciju DODAJ SVE NA TIKET. Na ovaj način možeš dodati događaje na svoj tiket, pod uslovom da su još uvek dostupni.

speech balloon emoji Ćaskanje o događaju - ​​Za svaki događaj na Superbet platformi, bilo da je pre meča ili uživo, imaš poseban odeljak za komentare. Da bi se pristupilo odeljku, otvori ponudu događaja koje želiš da komentarišeš i pristupi ćaskanju (Chat). Tamo možeš da komentarišeš meč, dodaš svoj tiket i odgovaraš na komentare drugih igrača.

Deljenje tiketa u ćaskanju se radi tako da klikneš na namenski simbol koji se nalazi na desnoj strani unutar Napiši komentar odeljka.

Za odgovor na poruku napisanu u ćaskanju, pritisni i zadrži tu poruku dok se ne pojavi opcija ODGOVORI. Ako uradiš isto za vlastitu poruku, moći ćeš da odgovoriš na poruku, da je izmeniš ili izbrišeš.

 

boomboomboom Želimo da tvoja interakcija sa drugim korisnicima ostane prijateljska i uljudna, pa te molimo da zadržiš odgovarajući nivo komunikacije. Komentari koji podstiču mržnju ili rasizam biće prijavljeni i obrisani, a pravo na komentar biće ograničeno na period od 1 do 30 dana. boomboomboom

           

 

Ako nisi naš igrač, registruj se sada i iskoristi bonuse dobrodošlice!

REGISTRUJ SE!

Da li ti je pomogao ovaj članak?

1 od 1 smatra da je ovo od pomoći

Komentari

Komentara: 0

Molimo prijavi se da biste komentarisali.