Superbet aplikacija za klađenje

user avatar

Preuzmi Superbet aplikaciju za sportsko klađenje odmah! Brzo otkrij sve prednosti najbolje aplikacije za sportsko klađenje!

 

alert Ako imaš instaliranu aplikaciju, obavezno je ažuriraj na najnoviju verziju kako bi ti bile dostupne nove funkcije alert

 

Uključi se u akciju, jer ti nudimo najbolje iskustvo klađenja u Srbiji, kad god i gde god da si!

preuzmi_aplikacije.jpg

 

Super prednosti u Superbet aplikaciji za sportsko klađenje

Super Social Supersocial - Jedina društvena mreža kladioničara, mesto gde možeš da kopiraš bilo koji tiket koji te impresionira i mesto gde vidiš na šta se klade ambasadori Superbeta. Takođe, ovde možeš postati poznati kladioničar sa hiljadama i desetinama hiljada pratilaca. Saznaj više o Supersocial mreži i budi u toku sa svim najnovijim informacijama od iskusnih igrača. 

supersocial.jpg

Superbet mobile application Cashout - Možeš da zatvoriš opkladu pre kraja meča, kada si zadovoljan/na iznosom dobitka ili želiš da ograničiš opciju da tiket ne dođe. Proveri kako funkcioniše Cashout!

Superbet mobile application Ekstra bonus - Opcija koji povećava tvoje dobitke na tiketima sa najmanje 5 događaja, svaki sa kvotom preko 1,30. Možeš povećati dobitak za 350% na dobitnom tiketu sa 50 događaja. Više informacija o ovoj neizostavnoj pogodnosti možeš pronaći ovde.

Superbet mobile application Top uživo - Sve više igrača voli da se kladi uživo dok gleda takmičenja u našoj ponudi za strimovanje, pa smo pokrenuli ponudu Top uživo, koja povećava kvote na najpopularnije događaje dana uživo.

Superbet mobile application Ekstra opklade - Iskombinovali smo različite markete sa istog meča i stavili ih u jednu opkladu! Imaš mnogo različitih kombinacija u jednom meču iz najboljih liga. Pronađi onu koja tebi odgovara i odigraj. Predefinisane opklade su tu da ti olakšaju igru i učine je još zanimljivijom.

Superbet mobile application Superprednost - Neka tvoja opklada bude dobitna i pre kraja meča! Kako? Sve što treba je da tim na koji se opkladiš povede (razlikom u zavisnosti od sporta) u bilo kom trenutku meča, nevezano za to koji je konačan rezultat na kraju.

Superbet mobile application Moji bonusi - Direktno u aplikaciji možeš proveriti status svih bonusa koje imaš: aktivnih (koje trenutno koristiš), onih na čekanju (koje još nisi počeo/la da koristiš) i onih koje si iskoristio/la (kartica Istorija). Pogledaj kako brzo raste broj bonusa koje dobijaš od nas!

 

 

Sa mobilnom aplikacijom uvek možeš da vidiš rezultate uživo, detaljnu statistiku, TV raspored i možeš videti promenu kvota utakmica koje te zanimaju u bilo kom trenutku.

statistika.jpg

 

 

Ako nisi naš igrač, registruj se sada i iskoristi bonuse dobrodošlice!

REGISTRUJ SE!

Da li ti je pomogao ovaj članak?

4 od 4 smatra da je ovo od pomoći

Komentari

Komentara: 0

Molimo prijavi se da biste komentarisali.